Artikelen

Gratis bellen met onbeperkt mobiel internet

Gratis bellen met onbeperkt mobiel internetGratis bellen met onbeperkt mobiel internet is mogelijk door verschillende Apps. Het enige wat je nodig hebt is een onbeperkt internet abonnement en een Android, iOS of Windows smartphone.

Onbeperkt internet op je mobiel

Onbeperkt mobiel internet treedt in wanneer je de maandelijkse databundel opgebruikt hebt. Je internetsnelheid wordt dan verlaagd tot 64 Kbit/s. Echter is dit internet wel onbeperkt. Daarbij is de snelheid van 64 Kbit/s genoeg om gratis te kunnen bellen.

Voorheen was het al mogelijk om gratis te bellen bij onbeperkt mobiel internet met Facebook Messenger en Skype. Binnenkort zal WhatsApp zich hierbij aansluiten. Het is goed mogelijk dat, wanneer WhatsApp de nieuwe uitbreiding uitrolt om te kunnen bellen via internet, de telecom providers het moeilijk gaan krijgen.

Gratis bellen met onbeperkt mobiel internet

De afgelopen jaren zijn de belbundels steeds goedkoper geworden. Met name door de opkomst van mobiel internet bellen mensen steeds minder vanwege de kosten. Echter zal dit gaan veranderen door de voip ( voice over ip) technologie. Hiermee kan men via mobiel internet bellen naar een andere telefoon.

Het gratis bellen met onbeperkt mobiel internet lijkt in eerste instantie te goed om waar te zijn. Het is dan ook zo dat een addertje onder het gras schuilt. Het onbeperkte internet loopt via de 3G verbinding. Het nadeel hiervan is dat de verbinding wel eens weg kan vallen. Het is dan een afweging om te maken of men gratis wilt bellen met af en toe een wegvallende verbinding of betalen voor een stabiele verbinding.