Artikelen

Onbeperkt internet, bellen en sms'en op je mobiel

Robin Mobile onbeperkt internetMet Robin Mobile maak je gebruik van onbeperkt internet op je mobiel en daarnaast ook onbeperkt bellen en sms'en. Dat allemaal voor een vast bedrag per maand.


Mobiele provider Robin Mobile profileert zich van andere door onbeperkte mobiele diensten aan te bieden. Het gaat dan niet alleen om onbeperkt mobiel internet maar ook om onbeperkt bellen en sms'en. Je kan hiervoor kiezen uit 3 abonnementen, per 30 juni worden dit er 4. De abonnementen verschillen in de maximale internetsnelheid die aangeboden wordt. Het basisabonnement, Robin gewoon snel, biedt je 800Kbps per seconde aan en onbeperkte diensten voor 29,95 euro per maand. Wil je wat sneller internet dan kies je voor Robin heel snel, voor 39,95 euro heb je dan onbeperkte diensten en een internet snelheid van 2Mbit. Voor 49,95 euro per maand heb je een Robin Super snel abonnement met 8,2Mbit, per 30 juni zal dit abonnement 44,95 euro per maand gaan kosten.

Nieuwe abonnementen van Robin Mobile

Per 30 juni komen er twee nieuwe abonnementen voor consumenten bij, namelijk Robin junior en Robin pijl snel. Zoals gezegd zal door de komst van Robin pijl snel, de prijs van Robin super snel met 5 euro per maand omlaag gaan. Robin junior wordt het goedkoopste abonnement, voor 19,95 euro per maand krijg je onbeperkte diensten met een internetsnelheid van 64 Kbps. Deze snelheid is voldoende om berichten te sturen via diensten als Whatsapp en Twitter maar niet geschikt om online video's mee te kijken. Daarnaast is er een onbeperkt abonnement met 4G internet, voor 49,95 euro per maand krijg je onbeperkte diensten met een snelheid van 15Mbit.

Gratis internet in het buitenland

Robin Mobile heeft ook nog een leuk extraatje voor klanten. Je krijgt bij je abonnement gratis maandelijks 50MB mobiel internet voor in het buitenland. Dit is geldig vanaf 30 juni en alleen te gebruiken binnen EU landen. Ga je over de 50MB heen dan betaal je slechts 8 cent per MB.

Onbeperkte diensten bij andere mobiele providers

Robin Mobile is de enige die een 'echte onbeperkte mobiele bundel' aanbiedt. Bij hen gaat je snelheid niet omlaag als je een bepaald aantal MB's hebt opgemaakt. Bij KPN, Vodafone, T-mobile en Youfone heb je wel de optie om onbeperkt bellen en sms'en aan je internet bundel toe te voegen.

» Abonnementen van Robin Mobile