Artikelen

Voordelen van onbeperkt mobiel internet op je mobiel

Gemaakt op dinsdag 18 augustus 2015

Robin Mobile onbeperkt internetOnbeperkt mobiel internet op je mobiel kan heel voordelig zijn voor degenen die voornamelijk WhatsAppen en gebruik maken van Facebook Messenger om te bellen.

De snelheid van onbeperkt mobiel internet op je mobiel

Wanneer je voornamelijk WhatsApp gebruikt en belt via Facebook Messenger, dan is onbeperkt mobiel internet op je mobiel het enige dat je nodig hebt. De internet snelheid van onbeperkt internet is namelijk 64 Kb/s, dit is voldoende voor WhatsApp en Facebook Messenger gebruik. Het voordeel is dat een WhatsApp bericht heel weinig KB in gebruik neemt net als een minuut bellen via internet.

Om gebruik te maken van onbeperkt mobiel internet op je mobiel kun je bij Vodafone, T-Mobile en KPN terecht. Bij deze providers is het namelijk zo dat wanneer je de databundel opgebruikt hebt het onbeperkt internet automatisch ingeschakeld wordt. Bij Vodafone moet je bij je account aangeven dat je gebruik wilt maken van het gratis onbeperkt internet op je mobiel, bij KPN en T-Mobile gebeurt dit automatisch.

Om Gebruik te kunnen maken van onbeperkt mobiel internet op je mobiel heb je wel een standaard sim only abonnement nodig. Wanneer je weinig gebruik maakt van bellen, smsen en internet dan is het raadzaam om een zo klein mogelijke bundel aan te schaffen.

Onbeperkt mobiel internet en Hearthstone spelen

Het razend populaire spel Hearthstone is ook mogelijk om te spelen met onbeperkt mobiel internet, gemiddeld verbruik je slechts 150 KB per game dat je speelt. Met 64 Kb/s als snelheid is het ruim voldoende om dit spel te kunnen spelen. Let wel op dat het spelen van Hearthstone veel van je accu vereist.