Artikelen

Onbeperkt internet op je mobiel bij verschillende providers

Onbeperkt internet op je mobiel bij verschillende providersEr zijn drie providers die onbeperk internet op je mobiel aanbieden, dit zijn Vodafone, KPN en T-mobile. Iedere provider heeft zijn eigen voordelen en ze hanteren ieder verschillende abonnementen.

Onbeperkt mobiel internet op je mobiel bij KPN

Bij KPN heb je altijd onbeperkt mobiel internet op je mobiel. Na het overschrijden van je bundel, wordt de internetsnelheid automatisch verlaagd naar 64 Kbps. Met deze snelheid kun je nog gewoon gebruik maken van Whatsapp en Facebook maar zal een video bekijken langzaam gaan. De internetsnelheid die KPN aanbiedt is 225 Mbit/s. KPN biedt verschillende abonnementen aan. Het goedkoopste abonnement is verkrijgbaar vanaf € 20,- per maand. Bij dit abonnement krijg je 500 MB en 150 minuten/sms'jes. Je kunt er ook voor kiezen om een abonnement aan te schaffen met 1000 MB internet en onbeperkte minuten/sms'jes, dit kost € 27,50 per maand.

Het voordeel van KPN is dat je voor € 7,50 per maand nog eens 1500 MB en gratis Spotify Premium kunt aanschaffen. Daarnaast heeft KPN ook de meeste dekking in Nederland.

Onbeperkt internet op je mobiel bij Vodafone

Vodafone biedt bij zowel 4G+ als bij 3G internet de hoogste internetsnelheden aan. Bij 4G+ biedt Vodafone een internetsnelheid van 225 Mbps, bij 3G internet is dit 43 Mbit/s. Ook bij Vodafone wordt je snelheid na overschrijding van je bundel verlaagd naar 64 Kbps. Let wel op dat je Blox aanzet om onbeperkt internet op je mobiel te kunnen gebruiken. Als je dit niet doet, moet je extra betalen voor internet.

In onderstaande tabel is een vergelijking te zien van de drie providers die onbeperkt internet op je mobiel aanbieden.

Provider Bundel Prijs per maand
Vodafone 2000 MB
300 belminuten
Onbeperkt sms'en
€ 34,-
T-mobile 4G tot 50Mbit
1000 MB
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms'en
€ 25,50
KPN 1000 MB
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms'en
€ 27,50

T-mobile biedt het goedkoopste onbeperkt internet op je mobiel aan

T-mobile biedt weliswaar niet de hoogste internetsnelheid aan, maar biedt wel de goedkoopste abonnementen voor onbeperkt internet op je mobiel aan. Zo krijg je voor € 25,50 per maand 1000 MB internet en kun je onbeperkt sms'en en bellen. Een voordeel van T-Mobile is dat je ook nog eens 120 belminuten voor in Europa krijgt. Dit kan erg handig zijn als je vaak in het buitenland bent. Een ander voordeel van T-mobile is dat je het abonnement eerst één maand kunt proberen zonder ergens aan vast te zitten. Ook bij T-mobile wordt je snelheid verlaagd naar 64 Kbps mocht je door je bundel heen gaan.